Dnevni horoskop za sredu, 30. avgust: Bikovima slede ljubavni problemi, Škorpije razmišljaju o prošlosti

Vesti 29.08.2023 19:20 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Vodolije koja vam daje mogućnost da poslovno napredujete. Nemojte da dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe posebno kada su u pitanju članovi porodice. 

Bik 

Analizirajući vaše ljubavne odluke možete imati problema sa sobom i sa tim koliko ste sebe dali i preterali. Partner pokazuje da ste vi bitni ali vama to nije dovoljno i ulazite u rasprave koje nemaju kraj. 

Blizanci

Mars vam stvara osećaj stabilnost i sigurnost što vam je bitno zbog poslovnih aktivnosti koje imate do kraja nedelje. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o prijateljima i njihovim emotivnim odnosima. 

Rak

Danas ćete imati relativno miran dan samo što ćete morati da povedete računa o problemima sa stomakom. Odmarajte u drugom delu dana i povedite računa da spavate malo duže. Potreban vam je kvalitetan san. 

Lav 
Do vas je kako ćete upravljati sobom i svojim planovima i željama jer danas sve zavisi od vas i vašeg zalaganja. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u najbolji red. 

Devica 

Merkur u retro stilu vam nikako ne odgovara i stvara vam osećaj da određene osobe ne možete imati pored sebe kao poslovne saradnike. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaše poslovne odluke jer ipak je sve do vas. 

Vaga 

Tvrdoglavost je ono što vas najviše iritira kod drugih a danas ćete vi imati takve reakcije u odnosu na partnera. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim emocijama, najvažnije je da sebe ubedite u odredjene stvari. 

Škorpija

Danas je dan kada ćete biti okupirani stvarima iz prošlosti i ljudima iz vaše prošlosti. Nemojte previše o tome razmišljati jer to nema nikakav značaj i bićete veoma aktivni poslovno i to vam otvara nove poslovne mogućnosti. 

Strelac

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Možete očekivati obnavljanje energije kroz dobre odnose sa javnošću posebno u vezi posla i saradnje koja tek sledi. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Nećete moći da se kontrolišete u emotivnom smislu što je generalno čudno za vas, ali partner ima dramatične promene koje vi ne možete da zamislite. Glavobolja. 

Vodolija 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Nemojte da se povlačite u razgovoru sa ljudima iz poslovnog okruženja, komunikacija  mora da postoji do kraja nedelje. 

Ribe 

Vaša emotivna strana je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da se posvetite sebi i samo svojim planovima. Ne dozvoljavate da i partner učestvuje u ono što je važno za vaš odnos. Zdravlje je korektno ali imate manjak sna. 

Komentari (0)
Loading