Dnevni horoskop za utorak, 29. avgust: Bikovima se vraćaju problemi iz prošlosti, Device čeka zanimljiva poslovna ponuda

Nena Janković Vesti 28.08.2023 19:19 0

Sutra će najveći problem svima biti komunikacija, a evo šta još čeka svaki znak horoskopa

Svađa

Shutterstock

Ovan 

U narednom periodu od vas zavisi kako će se stvari odvijati kada je u pitanju odnos sa partnerom ali odnos u krugu porodice.  Pokušajte da popravite određene stvari kroz bolju i jasniju komunikaciju.

 

Bik

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem vaših problema iz prošlosti koji su se ponovo aktivirali zahvaljujući partnerskoj ljubomori. Naučite da komunicirate mnogo bolje jer na taj način ćete sačuvati svoj unutrašnji mir i sklad. 

 

Blizanci

Oseća se veoma negativan uticaj Merkura i to vas čini jako nervoznim i napetim. Ovo se najviše odnosi na vašu poslovnu komunikaciju koja nikako ne može da bude kvalitetna. Problemi sa stomakom. 

 

Rak 

Probajte da se koncentrišete na sve ono što je pozitivno u vašem životu pa ćete biti bolje raspoloženi i moći ćete da organizujete svoj život kvalitetnije u narednim danima života. Vodite računa o mogućim problemima sa stomakom. 

 

Lav

Poslovna situacija je stabilna jer ste uspeli da određene stvari pokrenete na vreme. Bićete ponosni na sebe i to ćete podeliti u krugu svoje porodice . Zdravlje je odlično. 

 

Devica

Do kraja dana očekuju vas zanimljive vesti informacije koje se tiču posla i poslovnih eventualnih planova za budućnost. Pozicija u porodici je veoma stabilna jer ste već neko vreme odradili mnogo toga za sve članove porodice. 

 

Vaga

Danas je jedan od onih dana kada možete biti mirni i očekivati da ćete odmarati tokom celog dana. Jedino vam može biti problem komunikacija sa ukućanima zato što nemaju dovoljno razumevanja za vašu potrebu da odmarate malo više. 

 

Škorpija

Bićete jako ponosni na sebe i na svoje poslovne rezultate i to ćete podeliti sa partnerom. Partner će biti ponosan na vas ali će vam zamerati vašu preteranu iskrenost i otvorenost pred drugim ljudima. 

 

Strelac

Danas je veoma dobro raspoloženje i imaćete mogućnost da se jako dobro zabavljate u krugu porodice. Imaćete zanimljiv poziv od prijatelja za izlazak i iskoristite to da se maksimalno rasteretite posla. 

 

Jarac 

Veoma ste ambiciozni što je osobina ašeg znaka ali sa druge strane vaša ambicioznost vas može koštati kada su u pitanju odnosi u krugu posla i poslovnih saradnika. Naučite da kontrolišete svoju potrebu da kritikujete jer ljudi to ne shvataju kao vi. 

 

Vodolija

Mesec aktivira polje ljubavnih odnosa i tokom dana ćete biti veoma posvećeni partneru i njegovim problemima. Do kraja ove nedelje potrudite se da završite neke stvari koje se tiču zdravlja i vaših zdravih navika. 

 

Riba 

Poslovna situacija je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje je povezano sa tvrdoglavim ponašanjem. Do kraja dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom. Zdravlje je stabilno. 

Komentari (0)
Loading