Dnevni horoskop za ponedeljak, 28. avgust: Device čekaju problemi na poslu, a Vodolije bolje da ne izlaze iz kuće

Nena Janković Vesti 27.08.2023 19:34 0

Ponedeljak će biti prilično intenzivan, a evo šta čeka svaki horoskopski znak

film

Printscreen/Devil wears Prada movie

Ovan 

Situacija u krugu porodice je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Ne dozvolite da vas drugi opterećuju svojim planovima i programima. Vaše je da iskažete svoje stavove. 

 

Bik 

Komunikacija sa partnerom i njegovom porodicom je veoma kvalitetna zahvaljujući njegovim pozitivnim stavovima. Partner pokazuje želju da se menja na bolje vaš odnos i da pokaže takođe emocije koje je do sada sakrivao. 

 

Blizanci

Današnji dan je kao neki od onih dana kada se ništa ne dešava, a vi ste ipak veoma nemirni i napeti. Poslovna situacija je stabilna zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Zdravlje je stabilno. 

 

Rak 

Do kraja dana povedite računa o svom ponašanju. Ostavljate utisak osobe koja ne ume da se kontroliše posebno kada su u pitanju emocije i potreba da dominirate u odnosu na druge. 

 

Lav 

Tokom dana najbolje je da se okrenete poslu i poslovnim aktivnostima. Osoba u znaku Vodolije vam stvara osećaj stabilnost i sigurnost - to je dobro za vašu poslovnu ambiciju. Organi za varenje su osetljivi. 

 

Devica 

Tokom ove radne nedelje povedite računa o mogućim sukobima na relaciji  vi i saradnici. Nemate dovoljno energije da se posvetite svemu onome što je bitno ali napravite listu bitnih poslova. 

 

Vaga 

Dan počinje dobrim vestima iz inostranstva u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Do kraja dana bićete pod jakim uticajem drugih ljudi posebno kada su u pitanju odnosi koji se moraju menjati. Problem sa stomakom. 

 

Škorpija

Do kraja dana bićete loše raspoloženi zbog loših vremenskih prilika ili zbog osećaja da se niste dobro odmorili / spavali. Do vas je kako ćete se organizovati u narednih nekoliko dana kad je reč o prijateljima i njihovim problemima. 

 

Strelac

Jupiter je aktiviran kroz vaše polje poslovne komunikacije i saradnje stoga ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa ljudima oko sebe. Bićete veoma zadovoljni svojim poslovnim ambicijama. 

 

Jarac 

Do kraja dana nemojte da ulazite u rasprave koje su se već dešavale. Ovo se posebno odnosi na poslovnu saradnju sa osobom koja je u znaku Ovna i njena tvrdoglavost je ono što vas najviše iritira. Zdravlje je odlično. 

 

Vodolija

U narednih nekoliko nedelja pred vama je veoma komplikovan poslovni period zbog uticaja drugih. Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije koja je totalno nekvalitetna i to vas iritira. Partner je previše zatvoren. 

 

Ribe 

Tokom dana najbolje je da se povučete i da ostavite da se partner sam snalazi i rešava svoje probleme. Vi niste dužni da bilo šta resavate. Povedite računa o mogućim problemima sa stomakom. 

Komentari (0)
Loading