Evo ko treba da igra Loto: Jedan znak horoskopa ima velike šanse na igrama na sreću iduće nedelje

Slobodanka Ćorić Vesti 19.08.2023 16:53 0

Na nebu će naredne sedmice biti retrogradni Merkur, Venera, Pluton, Saturn i Neptun, što ukazuje da treba da budemo oprezni sa finansijama

Evo ko treba da igra Loto: Jedan znak horoskopa ima velike šanse na igrama na sreću iduće nedelje

Shutterstock

Još samo četiri dana do početka retrogradnog Merkura, a mi igramo još jedan zvezdani rulet u kojem će pojedini horoskopski znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Na nebu će naredne sedmice biti retrogradni Merkur, Venera, Pluton, Saturn i Neptun, što ukazuje da treba da budemo oprezni sa finansijama. Nije dobar period godine za podizanje kredita, niti pozajmljivanje novca. Naprotiv, mnoge osobe će vam se javiti u ovom periodu da traže finansijsku pomoć.

Ipak, astrolozi su saglasni da će određeni znakovi imati više sreće, pa će uspjeti da zarade novac.

Horoskopski znakovi koji će imati novac do 26. avgusta su: Lavovi, Škorpije, Ovnovi i Strelčevi.

LAV

Jeste da Merkur kreće retrogradno, pa će novac da kasni, ali će stići. Imaćete više izvora zarade, pa kada sve to zajedno skupi ispadne pristojna cifra. Dakle, novac će stići sa zakašnjenjem ali će ga biti.

ŠKORPIJA

Poslovno partnerstvo je pravi izbor za vas. Bikovi mogu da vam budu odličan pertner za zaradu novaca, a posao treba da proširite preko društvenih mreža.

OVAN

Iako je Venera retrogradna i imate neočekivane troškove, Jupiter i Uran dozvoljavaju da zaradite uz određeni rizik. To znači da ćete imati uspeha sa igrama na sreću.

STRELAC

Pluton se vratio u Jarca, pa vam daje mogućnost velike zarade. Imate šanse da se obogatite na osnovu velikog projekta, piše Informer.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Bik.

Komentari (0)
Loading