Dnevni horoskop za subotu, 5. avgust: Blizancima je neophodan odmor, Jarčevima se komplikuje ljubavna situacija

Vesti 04.08.2023 19:35 0

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

U vezi posla imaćete priliku da pristanete na kompromis sa poslovnim partnerom. To niste hteli da realizujete ali sada je jako dobra prilika za to. Čuvajte se naglih promena raspoloženja zbog negativnog odnosa prema porodici. 

Bik 

Ovo je idealan dan da se posvetite svemu onome što ste planirali već neko vreme. Posebno je važno to zbog vašeg odnosa prema sebi i svojim planovima i željama. Nemojte zapostavljati sebe. 

Blizanci

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana i bitno je da u narednih nekoliko dana odmorite i imate taj osećaj da ste konačno odmorili. Nemojte donositi odluke koje nisu važne za ovaj trenutak. 

Rak 

U krugu porodice je veoma komplikovana situacija zbog drugih. Emocije su veoma nestabilne i uzburkane zbog Vase potrebe da se stalno pravdate. Naučite da sebe cenite malo više. Problemi sa spavanjem. 

Lav 

Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim svadjama sa partnerom. To je vaša burna reakcija koja je preterana, jer ne možete da se pomirite sa nekim stvarima iz prošlosti. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam daje dobre savete u vezi vaše sadašnjosti. Probajte da se posvetite svemu onome što je važno. Ne gubite to iz vida. 

Vaga

Početak dana je pod jakim utiskom osobe u znaku Ovna. Nemojte da se okrećete protiv sebe i svojih shvatanja. Najbolje bi bilo da se posvetite sebi i svojim željama. To ne može niko osim vas. 

Škorpija

Do kraja dana bićete veoma nervozni i napeti zbog određenih ljudi. To je sve ono što nema veze sa vama. Pokušajte da se okrenete sadašnjem trenutku i da razumete sebe. To je najvažnije za vaš mir. 

Strelac 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijama. To je negde i bitno za vas jer ste već prezasićeni svojim planovima od ranije. Potreban vam je odmor. Potrebno je da se resetujete. Glavobolja. 

Jarac

Tvrdoglavo branite svoje stavove i mišljenje. Ne želite da menjate svoj način razmišljanja i to je potpuno vaše pravo. To će ugroziti vaš odnos sa partnerom. Njegova potreba da bude uvek u pravu je dominantna. 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi. To je zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u najbolji red. Bićete veoma ponosni na sebe i svoje postupke. 

Ribe 

Savršen dan da se okrenete sadašnjem odnosu sa partnerom. Nemojte donositi odluke umesto drugih, gledajte svoju poziciju u vezi posla. Obratite pažnju na moguće prihode koji nisu stalni. 

Komentari (0)
Loading