Dnevni horoskop za sredu, 28.jun: Ovnovima slede nesuglasice sa poslovnim partnerima, Rakovima pozitivne vesti iz inostranstva

Vesti 27.06.2023 20:35 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

ljubav

Shutterstock

Ovan

Danas ćete biti veoma negativno raspoloženi prema poslovnim saradnicima zbog vaše tvrdoglavosti. Od vas se očekuje da date mnogo više nego što ste bili spremni da pružite do sad posebno u komunikaciji sa potencijalnim saradnicima. 

Bik

Energija Plutona vam je veoma dobro postavljena i imaćete želju da poslovno odradite neke stvari koje niste mogli da uradite do sad.. Ljubavna situacija je stabilna i biće jako dobro da se okrenete sebi i svojim planovima. Zdravlje je veoma stabilno.

Blizanci

Danas analizirate stvari koje niste stigli da analizirate kada je bilo vreme, to se naročito odnosi na vaš odnos prema ukućanima porodičnim obavezama. Partner je previše zatvoren za neke nove oblike komunikacije. 

Rak 

Do kraja dana stižu povoljne vesti u vezi poslovnih aspekata sa inostranstvom. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj želji da budete previše iskreni i otvoreni za sve. Problemi sa glavoboljom.

Lav 

U narednom periodu bićete pod jakim utiskom poslovnih ambicija vaših saradnika i to neće odgovarati vama lično. Pokušajte da se koncentrišete na ono što radite i da ne gubite vreme na rasprave i sukobe u krugu poslovnih saradnika. 

Devica 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje da sredite određene stvari u krugu porodice posebno kada su u pitanju novčani odnosi. Partnerski odnos je korektan zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate i da sve dovedete u savršen red. 

Vaga 

Nemojte donositi nagle i iznenadne odluke jer to nije u vašoj prirodi. Takav vid odluke ne očekuje niko u vašoj okolini. Ako ste željni priče i razgovora nađite prijatelja da vam bude najbolji slušalac i sagovornik. 

Škorpija

Na poslovnom planu mogu se desiti nesporazumi sa kolegama, kao i nadređenima. U ljubavi radite na komunikaciji sa partnerom. 

Strelac

Idealan dan za rešavanje problema koji vam predstavlja teret već duže vreme. U ljubavi vam sleduje divan dan sa voljenom osobom.

Jarac

Postoje osobe na poslu koje sabotiraju vaše ideje, pa ste zbog toga razdražljivi. Ljubavna situacija se komplikuje, jer sve manje pažnje posvećujete partneru.

Vodolija

Drugi pokušavaju da vam nametnu svoje mišljenje, ali uđe vam na jedno uvo, na drugo izađe. Vodite svoju politiku - ja na prvom mestu, pa svi ostali. To vam je najpametnije.

Ribe

Sledi vam jako stresan dan, bićete prenatrpani poslom. Dajte sebi malo oduška, bavite se nečim što vas opušta. Voljena osoba vam je velika podrška. 

 

Komentari (0)
Loading