Dnevni HOROSKOP za ponedeljak, 14. novembar: Vagama, ljubav u HAOSU, Ribama je potreban ODMOR!

Vesti 13.11.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za ponedeljak, 14. novembar: Vagama, ljubav u HAOSU, Ribama je potreban ODMOR!

Shutterstock

Ovan 
Ovo je divan dan da započnete radnu nedelju onako kako treba, puni entuzijazma i energije. Nemojte se buniti ako neko hoće da vam pomogne posebno kada su u pitanju poslovne aktivnosti do kraja nedelje. 


Bik 
Danas glavni problem je novac i kako ga zaraditi. Do kraja nedelje dobićete jako dobru informaciju u vezi novčane situacije. Ljubavna podrška je prisutna samo što vi tražite mnogo više. 


Blizanci
Bićete veoma tvrdoglavi kada su u pitanju odnosi u porodici ali vam partner pruža maksimalnu podršku i poverenje. Obratite pažnju i na zdravlje, mada vi niste tip ličnosti koji vodi o tome računa. 


Rak
Starija osoba u znaku Ovna vam zamera neke stvari kada su u pitanju odnosi na poslu. Probajte razgovorom da sve rešite i da ne unosite svoje emotivne reakcije. Problemi sa grlom. 


Lav 
Danas ste u poziciji da odlučujete o svemu što poželite i iskoristite tu moć kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Poslovna situacija je nestabilna zahvaljujući drugim ljudima. Do kraja dana povoljan glas u vezi naredne poslovne aktivnosti sa inostranstvom. 


Devica 
Danas ste veoma angažovani na svim poljima ali probajte da nađete vremena i za sebe.  Do kraja dana povedite računa omogućim problemima sa kičmom. Sve će se rešiti i bez vas na planu posla.


Vaga 
Ljubavna situacija je nestabilna i pomalo vas plaši šta će partner da kaže na vaše prethodne postupke. Budite spremni na saradnju i na kompromis jer je to jedino pravo rešenje. 


Škorpija 
Veoma ste dobro obavešteni o svemu što se dešava u krugu firme i zbog toga ste veoma besni. Naučite da kontrolišete svoje emocije posebno kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku Jarca. 


Strelac
Danas je idealan dan da se malo više okrenete sebi i svojim željama i potrebama. Najvažnije da ispoštujete sve ono što ostaje zacrtali početkom prošle nedelje. 


Jarac 
Vi obožavate početke tako da je ovo idealna nedelja da započnete nove stvari u vezi posla. Podrška stiže od osobe od koje najmanje to očekujete a to je osoba u znaku Raka, sa kojom baš nemate neku dobru komunikaciju. 

Vodolija 
Ljubavna situacija je nestabilna i to vas čini veoma nesrećnim. Budite svesni da je sve u vašim rukama. Najvažnije samo sebi da priznate sve ono što nije u redu da može da se popravi. 


Ribe 
U narednih nekoliko dana imaćete nekoliko sastanaka koji će vas emotivno iscrpeti. Naučite da sačuvate snagu jer vam je prekopotrebna posebno u vezi zdravlja i imuniteta. 
 

 

Komentari (0)
Loading