Dnevni horoskp za UTORAK, 20. septembar: Ovaj znak bolje da PRESPAVA ceo dan

Vesti 19.09.2022 20:15 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskp za UTORAK, 20. septembar: Ovaj znak bolje da PRESPAVA ceo dan

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana moguće je da ćete biti zadovoljni onim što ste odradili prosle nedelje. Osoba u znaku Lava može vam biti velika podrška u vezi novog poslovnog plana. 

Bik

Vaša ljubavna strana vam je veoma nestabilna i vreme vam je da se okrenete sebi i svojim potencijalima. Partner vas sve vreme nervira zbog stvari iz prošlosti koje vam mnogo zamera. 

Blizanci 

Do kraja ove nedelje bićete opterećeni vašim zdravljem stoga obratite pažnju na snove i da se dobro odmorate ovih dana. Jer najveći problem vam je sam imunitet. Ljubav vam je velika podrška. 

Rak

Tvrdoglavo ćete braniti stavove i mišljenja iznesenih na poslu. Ljubavni odnos je važno da se dobro analizira posebno ono što vam partner kaže u šali, jer možete imati velikih problema zbog toga. 

Lav

Budite sigurni da je najbolje da se stvari odvijaju pod uticajem emocija i da je to najbolje rešenje i za vas i za partnera. Moguci problemi sa kičmom do kraja dana. 

Devica 

Danas ste bas poslovno aktivni iako vam nije raspoloženje na nivou. Mnogo ste se emotivno istrošlili unazad par dana i potreban vam je odmor i mogucnost da dobro razmislite o svemu. 

Vaga 

Tokom ovog perioda najbolje je da se okrenete sebi i svojim željama i potrebama posebno u vezi zdravlja. Za partnerski odnos je veoma bitno da dobro komunicirate sa partnerom. 

Škorpija 

Poslovna komunikacija sa osobom u znaku Blizanaca vam je veliki pokretač i to ce vam biti jako važno do kraja meseca. Potrudite se da budete sigurni u sebe i u ono što želite. 

Strelac 

Dopustite sebi da budete srećni s ne u pravu i jako je važno da ste sebi najvažniji. Ovo je savršen dan da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Potrebna vam je zabava i opuštanje. 

Jarac 

Vaša ambicija je na zavidnom nivou i to je nešto što vas ispunjava. Osoba koja je u znaku Lava može napraviti veliki problem ako budete odugovlačili odgovor. 

Vodolija

Tokom dana i to posebno tokom jutra moguce je da cete imati osecaj umora i problem sa stomakom, obratite posebno pažnju na hranu koju uzimate tokom dana. 

Ribe 

Ovaj dan je veoma poseban jer cete unapred moci da se pripremite oko posla i novih poslovnih saradnika. Budite sigurni u sebe i svoje emocije pokažite na pravi način.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading