Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 11. oktobar: BIKOVI danas se čuvajte naglih odluka, a RAKOVIMA je partnerski odnos u drugom planu

Vesti 11.10.2021 08:29 0

Danas će zvezde na neke od vas uticati veoma povoljno, a na neke i ne baš

Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 11. oktobar: BIKOVI danas se čuvajte naglih odluka, a RAKOVIMA je partnerski odnos u drugom planu

Shutterstock

 

Ovan 

Ovo je jako dobar dan da pokrenete nešto novo u vezi posla. Partnerski odnosi ide u pozitivnom smeru. Partner vam je velika podrška. Tokom dana čuvajte se prehlade. 

Bik 

Danas ćete imati materijalnih problema. Čuvajte se naglih odluka. U krugu porodice jedan član traži vašu pažnju i da mu kažete vaš probleme. Obratite pažnju na imunitet. 

Blizanci 

Vaša komunikacija je veoma dobra i to vam omogućava poslovne uspehe tokom dana. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna  podrška. Ljubav je u stagnaciji. Zdravlje je odlično. 

Rak 

U krugu porodice su veliki problemi u komunikaciji. Čuvajte se iznenadnih odluka pod pritiskom drugih. Partnerski odnos je u u drugom planu. Glavobolja. 

Lav 

Početak nove radne nedelje je pod uticajem nervoze i napetosti koju osećate već neko vreme. Opustite se i potražite podršku poslovnih saradnika. Zdravlje je stabilno. 

Devica 

Imate veoma važne sastanke tokom dana. Osoba u znaku Jarca vam je velika prepreka da ostvarite novčanu željenu transakciju. Obratite pažnju na ishranu,  mogući problemi sa stomakom. 

Vaga 

Bićete okupirani problemima svog partnera. Tokom dana mogući su sukobi na relaciji vi - partner. Ne dozvolite da neko utiče na vas. Nervna napetost. 

Škorpija 

Ovo je dan kada vam nisu sve opcije što se tiče posla otvorene. Moraćete da se prilagodite situaciji. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška. Zdravstveno se dobro osećate. 

Strelac 

Bitna vam je lična sloboda i to će vam danas biti prioritet. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Ljubav je u problemu. Partner vas ne razume. 

Jarac 

Do kraja dana povoljne prilike u vezi posla i poslovnih obaveza. Potrudite se da budete koncentrisani na odluke koje se od vas očekuju. Problem sa kičmom. 

Vodolija 

Početak ove radne nedelje obećava i imate podršku od strane partnera. Do kraja dana povoljne informacije u vezi poslovnog projekta. Zdravlje je stabilno. 

Ribe 

Vaša komunikacija je danas veoma naglašena. Budite sebi najbitniji i sve će doći na svoje. Partnerski odnos je veoma nestabilan. Potrudite se da ga popravite. 

Komentari (0)
Loading