Muškarci u ova 4 znaka su HLADNI kao špricer: U početku deluju MILO i DRAGO, a onda na površinu ispliva prava ISTINA

M. G. Vesti 05.03.2022 17:30 0

Pre nego što počneš maštati o zajedničkoj romantićnoj budućnosti, proveri da li je tvoj novi potencijalni partner muškarac ledenog srca

Muškarci u ova 4 znaka su HLADNI kao špricer: U početku deluju MILO i DRAGO, a onda na površinu ispliva prava ISTINA

Shutterstock

Zvezde znaju mnogo toga o nama pa i ono što bismo možda radije sakrili. Tako prema datumu našeg rođenja mogu otkriti kakvi smo u ljubavnim odnosima, neki znakovi savršeno funkcionišu u drugim vezama i traže stabilnost, drugi su sretniji solo ili u kratkoročnim avanturama.

Astrolozi tvrde kako su neki znakovi emotivniji i više orijentisani na porodicu, a opet ima i onih koji vrlo teško izražavaju svoja osećanja. Doduše, ako je verovati zvezdama, u 4 se znaka najčešće rađaju frajeri koji su u međuljudskim odnosima prilično hladni. Je li to zapravo njihov obrambeni mehanizam ili je reč o niskom samopouzdanju? Odgovor na to prepuštamo psiholozima.

Naravno, uvek postoje izuzeci. Astrologija navodi samo potencijal za svaki od znakova, drugim rečima, upozorava nas na veliku mogućnost da su ljudi s određenim osobinama pripadnici određenog znaka.

Kako god bilo, ako želiš da zaštitiš svoje srce od mogućih ožiljaka, trebalo bi da uzmeš u obzir sve mogućnosti. Mnoge osobe koje su emocionalno hladne na prvu mogu delovati vrlo drago. Zgodni novi kolega ili simpatični komšija koji ti je zapeo za oko rođen je u jednom od ova 4 znaka? Budi na oprezu.

Vodolija

Vodolije imaju neverojatno dobro razvijene socijalne veštine. Radi toga mogu bez problema delovati simpatično i pristupačno, ako tako žele. Ipak, ono čemu zaista teže je vlastiti mir, a kad osete kako je ta njihova potreba na bilo koji način 'ugrožena', upoznaćeš njihovu manje lepu stranu - postaće hladni kao špricer. Ovaj vodeni znak slovi kao najhladniji znak Zodijaka, sklon je promenama raspoloženja, sebičnom ponašanju i nespreman je na kompromise. Istovremeno je vizionar, zanimljiv i ako tako želi, silno zabavan zbog čega deluje privlačno uprkos svojoj ledenoj strani.

Strelac

Strelac može biti obziran i ima izvrstan smisao za humor. Na prvu loptu činiće se kao odlično društvo, uvek spreman za pustolovinu. Ipak, s vremenom će Strelac otkriti manje simpatične crte svog karaktera, a to su nestrpljivost i nedostatak takta. Muškarci rođeni u ovom znaku reći će što im je na umu bez obzira na tuđa osećanja, a na kraju krajeva pokazaće se da su uvek orijentisani uglavnom samo na sebe.

Škorpija

Zanimljivo, ali u znaku Škorpije većinom se rađaju osobe koje imaju kvalitete biti pravi prijatelji. Lojalni su, strastveni i sposobni za duboke emocije. Njihov je način smiren, a prilično lako izražavaju svoja osećanja, što sve zajedno deluje prilično super. Ipak, nakon nekog vremena, kad se Škorpija malo opusti, shvatićeš da njihova sposobnost izražavanja emocija znači da će često izražavati i negativna osećanja i to neretko na prilično nasilan i grub način, zbog čega deluju hladnije od prosečne osobe.

Devica

Device ima tendenciju biti drage i lojalne te na prvu deluju kao osobe s kojima se sve lako može dogovoriti. Ipak, s vremenom će na površinu isplivati njihova gora strana, a to je da su strašno kritične naspram svih oko sebe i sklone su da uvek izabreru ono što im se čini više praktično. Uz ovo, muškarci rođeni u znaku Device uvek će posao staviti na prvo mesto, zbog čega se čine pomalo hladni.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading