TRI znaka moraju da se ČUVAJU: Pun mesec u Lavu donosi NISKE UDARCE koji mogu da pređu u VELIKE sukobe

M. G. Vesti 18.02.2022 22:35 0

Pun mesec donosi niz preokreta, a njegov uticaj najjače će osetiti rođeni u tri znaka Zodijaka

TRI znaka moraju da se ČUVAJU: Pun mesec u Lavu donosi NISKE UDARCE koji mogu da pređu u VELIKE sukobe

Pixabay

Pun mesec u Lavu, čiji će se uticaj osetiti i narednih dana, donosi niz promena na ličnom planu kod većine horoskopskih znakova.

Kako astrolozi najavljuju, tokom takozvanog snežnog meseca najveće turbulencije osetiće pripadnici tri znaka Zodijaka, i to prvenstveno na polju prijateljskih odnosa koji mogu da se pretvore u poprište velikih sukoba.

Bik

Osobama rođenim u ovom zemljanom znaku preti rizik da im osoba koju su smatrale prijateljem "zabode nož u leđa", i to zbog ljubavi, odnosno ljubomore.

Neka bivša emotivna veza iz koje su Bikovi izašli njihovom prijatelju ili prijateljici i dalje je "trn u oku". Jer, i oni su želeli tu osobu, ali nisu uspeli da je osvoje.

Sada, kada zvezde Bikovima nisu posebno naklonjene, oni mogu osetiti nesputan, dugo potiskivan gnev osobe koju su doživljavali kao prijatelja.

Blizanci

U vašem životu postoji osoba kojoj ne bi trebalo da verujete, ali vi to, ipak, činite, ne obazirući se na ono što vam govori intuicija.

Nekome ste poklanjali previše vremena, pažnje, energije, podrške i ljubavi, a taj neko vas je samo koristio. Sada će konačno skinuti masku i prikazati vam se u pravom svetlu.

TRI znaka moraju da se ČUVAJU: Pun mesec u Lavu donosi NISKE UDARCE koji mogu da pređu u VELIKE sukobe

Unsplash

 

Iako ćete se pred drugima truditi da sakrijete koliko ste povređeni i izigrani, u dubini duše ćete patiti zbog svoje naivnosti i dobrote.

Devica

Osobama rođenim u ovom zemljanom znaku preti opasnost od osobe iz poslovnog okruženja. Možda ste sa nekim radili dugi niz godina, pustili ga u svoj život i otkrili mu svoje velike tajne, računajući na to da ste prijatelji i da to nikada neće zloupotrebiti. I pogrešili ste.

Možda ste radili umesto nekoga, brinući da ne ostane bez posla. I opet ste pogrešili.

Ipak, jedno je sigurno - verovali ste pogrešnoj osobi koja se sada neće libiti da vam napravi ozbiljan problem na poslu, a možda čak i da se potrudi da dobijete otkaz.

Zvezde najavljuju da ćete biti žrtva spletkarenja u ogovaranja, a da li će ono uroditi plodom po vašeg (ne)prijatelja ili ne, zavisi samo od vaše odluke da li ćete osobu kojoj ste verovali pustiti da dovrši započeto ili ćete "izaći na bojno polje" i postaviti je na mesto koje joj pripada.

Komentari (0)
Loading